Virksomhedsprofil

Din lokale smedevirksomhed i Nordjylland

Fra basen i Sæby tilbyder jeg smedearbejde til virksomheder og privatpersoner i hele Nordjylland. Nordjysk Svejseteknik ApS har eksisteret siden 2018, og siden da har jeg assisteret en bred vifte af kunder med forskellige smedeopgaver.

Det er mig, Søren Korslund Mikkelsen, der er virksomhedens stifter, og som står for den daglige drift samt al kundekontakt og projekthåndtering. Jeg er uddannet smed og efterfølgende national svejsekoordinator, deraf har jeg en god forståelse for kvalitetskontrol, dokumentstyring, projektstyring og svejsekoordinering samt mange års erfaring inden for smedefaget.

Smed med alsidige kompetencer

Vælg en smed, der er opdateret på de nyeste metoder og teknikker. Jeg sørger altid for at holde mig opkvalificeret inden for mit fag. Har du brug for en smed med særlige svejsecertifikater og kvalifikationer, sørger jeg gerne for at fremskaffe den fornødne certificering. På den måde sørger jeg for altid at være i stand til at varetage en stor variation af opgaver.

Afhængig af opgavens karakter kan jeg enten løse opgaverne på mit værksted i Sæby eller ude hos kunden. Jeg tilbyder også mandskabsudlejning til større projekter hos virksomheder i Nordjylland i form af mig selv, så hvis du har brug for en kompetent hjælpende hånd så tag kontakt til mig.

Kontakt mig og hør mere

Er du nysgerrig på at høre mere om virksomheden og de ydelser, jeg tilbyder, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig på 26 21 07 77 eller skm@nj-st.dk.

Projektledelse

Har du brug for projektleder, supervisor, site supervisor eller svejsekoordinator kan du besøge Nordjysk Projektteknik ApS på http://www.nordjysk-projektteknik.dk

Lad mig høre om dine ønsker til svejsning

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad Nordjysk Svejseteknik ApS kan tilbyde inden for svejsning, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg tager gerne en dialog med dig om dine ønsker til det specifikke projekt. Ring på 26 21 07 77 eller skriv på skm@nj-st.dk.

(+45) 26 21 07 77
skm@nj-st.dk