Emneproduktion

Skræddersyede løsninger til virksomheder og private i Nordjylland

Leder i efter en erfaren smed med færdighederne i orden til at varetage dit underleverandør arbejde i form af emneproduktion, er du kommet til det rigtige sted. Skal du eksempelvis have fremstillet et specialdesignet produkt, en mindre stålkonstruktion, beslag eller andet underleverandør arbejde, står jeg klar til at hjælpe dig.

Fra mit smedeværksted udarbejder jeg innovative produkter, der er tilpasset dine ønsker og behov. Jeg går højt op i at udføre smedearbejdet, så det lever op til dine forventninger. Fra min base i Sæby hjælper jeg kunder i hele Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for kyndig hjælp til en specialløsning i stål.

Vælg en smed, der kan sit kram

Hos Nordjysk Svejseteknik ApS kan du forvente, at jeg går til opgaven med en kompromisløs og løsningsorienteret tilgang. Med mange år i branchen kan jeg tilbyde kvalitetshåndværk, stor fleksibilitet og sans for detaljen.

Tag kontakt og fortæl mig om din smedeopgave

Kontakt mig gerne allerede i dag og fortæl om din opgave inden for emneproduktion. Ring på 26 21 07 77, eller send en mail til skm@nj-st.dk.

Lad mig høre om dine ønsker til svejsning

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad Nordjysk Svejseteknik ApS kan tilbyde inden for svejsning, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg tager gerne en dialog med dig om dine ønsker til det specifikke projekt. Ring på 26 21 07 77 eller skriv på skm@nj-st.dk.

(+45) 26 21 07 77
skm@nj-st.dk