fbpx

Velkommen
til
Nordjysk Svejseteknik

Grundlagt d. 7 Maj 2018 af undertegnede Søren Korslund Mikkelsen, det hele startede hjemme i garagen på 14 kvm med en lille montagesav og en tigsvejser samt en Kia Picanto.

Siden da har det taget fart og i dag er vi beliggende i Sæby og har et 100 kvm veludnyttet værksted, samt en fornuftig maskinpark, og et netværk der bestrider de arbejdsgange, der ikke er plads til på eget værksted, som større pladebearbejdning osv. Jeg går ind for at kunden er i fokus under hele forløbet, om det er erhvervskunder eller privat, jeg plejer at sige at ingen opgave er for lille og kun nogle få opgaver er for store. Alle opgaver derimellem vil få samme høje serviceniveau og vil ikke blive leveret uden en grundig kvalitetskontrol af mig.

Manden
Bag

Søren Korslund Mikkelsen — Indehaver

Jeg er opvokset i Hobro og er i 2014 tilflyttet Frederikshavn hvor SK Stål & Design ApS er blevet stiftet og senere fik navnet Nordjysk Svejseteknik. Jeg er 31 år gammel og har en erfaring indenfor smedefaget som nærmer sig 13-14 år. Jeg er gift med Mette og har to drenge på hver og i sær 5 og 3 år. Jeg arbejder målrettet hver dag for at gøre mit bedste og er af natur fuldstændig kompromisløs og meget løsnings orienteret.

Hvor finder
Du Os

Udfyld for uforpligtende tilbud


    Jeg dækker hele Nordjylland, men tøv ikke med at tage kontakt, hvis i er beliggende længere væk.


    © - NORDJYSK SVEJSETEKNIK ApS | Alle rettigheder forbeholdes.
    Designet af UniQWeb